Dags att nominera till Bokbloggarnas litteraturpris 2014

Nu är det dags att lämna in nomineringar till Bokbloggarnas litteraturpris 2014! Det är femte året som priset ska delas ut. Omkring 150 titlar brukar nomineras varje år. Bara nomineringslistorna är härliga att läsa och ger en bra bild över vad bokbloggare läst och gillat under året.

Alla bloggare som skriver om böcker har möjlighet att nominera böcker fram till 31 december 2014. Böckerna ska vara utgivna 2014 och på svenska.

Hur gör man då?
1. Man har en blogg som skriver om böcker! 2. Man skickar sina nomineringar, en eller flera, till litteraturpriset@breakfastbookclub.se, tillsammans med en länk till sin blogg, och alltså senast 31 december 2014.

2013 års pris gick till John Green och Förr eller senare exploderar jag. Vilken bok blir det i år? Så gå och nominera nu!

Nytt för i år I januari presenterar vi listan med de tio titlar som fått flest nomineringar. Då är det dags att rösta fram den vinnande boken. Vi breddar juryn och låter alla bokbloggare rösta.

Om bokbloggarnas litteraturpris:
Bokbloggarnas litteraturpris instiftades hösten 2010 Vi tyckte att det saknades ett litteraturpris i den flora som redan finns. Nu är det dags att för femte året i rad dela ut priset till en av bokbloggarna omtyckt bok som getts ut under 2012.

Tidigare vinnare av Bokbloggarnas litteraturpris:
2010 – Vyssan lull av Carin Gerhardsson.
2011 – Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren
2012 – Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell
2013 – Förr eller senare exploderar jag av John Green

4 Comments

  1. […] 2014 går mot sitt slut och därmed är det dags att nominera till bokbloggarnas litteraturpris. Alla med en bokblogg har chansen att nominera titlar som kommit ut på svenska under 2014 till […]

  2. […] tänka på hur svårt det kommer bli för oss att rösta sen…). Alla regler hittar du hos Breakfast Book Club som ansvarar […]

  3. […] fick iväg mina nomineringar till Bokbloggarnas litteraturpris till […]

  4. […] går mot sitt slut och det är femte gången man som bloggare kan nominera böcker till bokbloggarnas litteraturpris. För oss, som är relativt nya som bloggare, är det dock första gången vi nominerar böcker och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

buy generic adderall online cheap can i buy phentermine online tramadol 50 online pharmacy buy viagra online usa