Prins Charles läser högt

Det är visst en trend nu, att författare själva gör jobbet  när ljudbok ska läsas in. Så gör även Prinsen av Wales. Denna prins som liksom mer än någon annan verkar vara på låtsas för mig. Visst måste det vara speciellt att vara just Prins Charles, med allt som hänt i livet och att detta exploaterats millimetervis av medievärldens allra hungrigaste. Dessutom med den verkliga verkligheten utom räckhåll som den kungligheternas kunglighet han är. Därför är nyheten om att han själv läser in sin bok Harmony: A New Way of Looking at Our World just så konkret som jag behöver den för att acceptera att han faktiskt existerar. Jag tror inte att det kommer att bli någon extravagant inläsning, eller för den delen göra själva boken bättre (jag har inte läst den), men det kommer i alla fall kännas närmre att höra rösten som tillhör orden. Tydligen har han, enligt förläggaren, något mycket viktigt att säga oss.

Att han egentligen är en groda?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *