Vinn Fakirer och Kameleontpojken!

På måndag släpps Bengt-Erik Engholms fina bok Fakirer med illustrationer av Jojo Falk.  Den handlar om Orthae som är fakir med en massa tricks för hur man ska sluka svärd och släcka eld med munnen utan att det gör ont. Bra tricks som även icke-fakirer kan ha nytta av. Som om man är nånstans mellan sex och nio år till exempel.

Bengt-Erik Engholm har också skrivit boken Kameleontpojken. En bok som utspelar sig på cirkus och som handlar om Moa som blir adopterad av en eldslukerska. Boken vänder sig till nio till tolvåringar ungefär.

Två spännande böcker och vi har tre paket med vardera bok att lotta ut här i bloggen.

Maila ditt bästa cirkus- eller fakirminne till brkfstbookclub@gmail.com. Vinnarna presenteras här på söndagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *