Ikväll: Bokcirkel med Christina Stielli

Karin på En bokcirkel för alla hade ikväll bjudit in till efterjobbet-cirkel där vi skulle diskutera Christina Stiellis bok Jag älskar dig inte. Elva förväntansfulla läsare och författaren Christina själv träffades på mysiga café Giljotin. De allra flesta med en fantastisk läsupplevelse i ryggen.

Vi fick möjlighet att vältra oss i Lotten och Pers skilsmässa, ställa frågor, hur tänkte du där, varför gjorde Lotten så, varför var Per så hemsk och Christina svarade och berättade och vi åt fantastisk god mat och i alla fall jag skulle kunna ha suttit kvar bra mycket längre en de en och en halv timmen vi satt och som gick hur fort som helst.

Karin som anordnade cirkeln ikväll.

Christina berättar och förklarar. Hon har själv bloggat om träffen.

Andra som var där var Ooofbook, Bokbiten och en rad andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *