Litteraturvetenskapen….

Är snart klar med litteraturvetenskapen delkurs 1, den som handlar om grundbegrepp. Har bara två ynka inlämningsuppgifter kvar. En novellanalys som är princip klar och sen ska jag lyrikanalysera Edit Södergrans Landet som icke är. Tycker ni något om den får ni jättegärna komma med tips.

Sen vet jag inte riktigt varför jag inbillade mig att det var lite paus och juluppehåll i kursen men tji fick jag för idag kom litteraturlistan till delkurs 2 – den äldre litteraturen till 1600-tal som startar direkt på och pågår 10 veckor med biblisk och homerisk epik, grekisk dramatik, medeltid, renässans, nordisk medeltid och Shakespear. Inlämningsuppgifter varannan vecka.

Så jag investerade just 729 kronor (!) i boken Texter från Sapfo till Strindberg och försöker ladda om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *