Jag gör det. Jag gjört. Jag hoppar av.

Det känns onekligen lite kymigt. Här kommer jag in på litteraturvetenskapen. Har klarat av första delkursen i halvfartstempo och jobbat heltid samtidigt. Men så blir jag sjukskriven 50% på grund av hotande förtidsbörd. Ja, jag är gravid i vecka 31 (30+2) men bäbisen hotar med att vilja titta ut tidigare. För er som var med när jag skrev bloggen En annan sida vet ni att även min tidigare dotter kom för tidigt och uppenbarligen är min livmoder inte tillräckligt stark för att orka bära barn till fullgången tid.

Jag är nu sjukskriven 50%, jag får jobba på nåder om jag jobbar hemma från soffan och på tisdag fattas beslut om jag ska bli sjukskriven 100% eller inte.

Det är därför med lite sorg i hjärtat som jag bestämt mig för att inte läsa vidare på  delkurs 2. Tempot i kursen har intensifierat och istället för inlämningsuppgifter varannan vecka vilket passade mig bra så är det nu mer varje vecka.

Jag kastar därför in handduken och nöjer mig med 7,5 tagna poäng den här terminen vilket är kvartsfart. Har dock mailat institutionen och kollat om jag kanske kan ta ytterligare 7,5 poäng i vår istället. 7,5 poäng är inte så illa pinkat det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *