Var vi håller hus?

Man skulle kunna tro att vi ligger på latsidan med tanke på att det var dagar sedan senaste inlägget, men så är det inte. Tvärt om. Och därför blev det så här, några dagars vila.

Vi har besök av min mamma och hennes man, och vi har snackat massor (så klart). Bland annat om läslampor och bristen på sådana på hotell. För visst är det så att de flesta hotellinredarna inte tänkt så mycket på just läslampor? Så tänkte jag lite och kom på att vår enda lampa hemma i Stockholm som skulle kunna kallas”läslampa” är undermålig. Verkligen.

Vad har egentligen ni för lampor, och är ni nöjda? Den är ju trots allt en rätt viktig pryl för oss som läser.

0 svar på ”Var vi håller hus?”

  1. Jag är lite kär i min, här kommer den:
    http://www.habitat.co.uk/helena-flower-table-lamp///fcp-product/975711

    Något annat som saknas på hotell, vilket är helt ofattbart, är ju sminkspegel (eller iaf någon sorts spegel som inte är på andra sidan handfatet), en tanpong/binda i den lilla korgen i badrummet och varför i hela världen fäster de alltid toarullen på så konstiga ställen?

    Fler kvinnliga inredningsarkitekter åt folket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *