Kristian Lundberg- vad tycker ni?

Jag sa visst att det skulle bli hög frekvens på mina blogginlägg nu jag är på svensk mark och har tid att läsa och gå på evenemang. Men nä, ett nytt jobb kom i vägen, och här är jag nu massor och åter massor av dagar utan att ens tänkt på böcker. Eller jo, tänkt har jag. Mitt nya jobb på Amelia, har i senaste numret en fin artikel om fattiga föräldrar i Sverige, gjord av författaren och kritikern Kristian Lundberg. Lundberg som ju är aktuell med en ny bok efter succén med Yarden. Jag tyckte att artikeln var väldigt bra skriven och är nu mer än någonsin sugen på att ta mig an både Yarden och Mörkret skulle vara som ljuset. Har ni läst? Kanske är de värda att investera?

0 svar på ”Kristian Lundberg- vad tycker ni?”

 1. Jag har just köpt Yarden, den kom med posten idag. Blev nyfiken alldeles nyligen, svårt att peka på en speciell anledning.

  Jo, imorgon ska det Yarden och Lundberg i babel.

 2. Åh va spännande! Säg vad du tycker när du läst.
  Jo.

  Skickat från min iPhone

  23 mar 2011 kl. 16:56 skrev ”Disqus” <>:

 3. Ja ”Yarden” är fantastisk! Jag tyckte dock att den var lite svår att komma in i till en början. Men sen var jag såld och jag kommer helt klart läsa Lundbergs nya också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *