Katt?

Plötsligt, i princip utan förvarning, blev vi med katter. Ja, två stycken. Så ljuvligt fina är de, och trygga, lugna med i stor integritet. Jag är lite sugen på att läsa på mer om djuret i stort och innekatter i synnerhet. Någon som har tips på bok som inte känns för lättsam och barnslig? Längtar efter något matigt, så hit me!

0 svar på ”Katt?”

  1. Vad sägs om den underbara Dewey bibliotekskatten av Vicky Myron, gärna som talbok inläst av Babben. Ljuvlig! Eller Rufus: Berättelsen om en okuvlig katt av Doris Lessing. Fantastisk, lite sorglig men underbar!

  2. Vad sägs om den underbara Dewey bibliotekskatten av Vicky Myron, gärna som talbok inläst av Babben. Ljuvlig! Eller Rufus: Berättelsen om en okuvlig katt av Doris Lessing. Fantastisk, lite sorglig men underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *