Releasefest för Mina vackra ögon (m fl)

Ja, i torsdags var det alltså releasefest för Mina vackra ögon av Nina Hemmingsson. Det var en kväll för andra böcker också, men för mig var det just Hemmingsson som var anledningen att vara på plats. Festen var på Strand och trots att det var superstrålande väder utanför var det ändå ganska många människor på plats. Ganska äcklig plockmat stod vid bardisken, och när man kom fick man en drinkbiljett som man kunde byta mot en öl eller ett glas vin. Intervjun med Hemmingsson (och övriga författare) gjordes av förläggaren och Kartagogrundaren Rolf Classon. Tyvärr  kändes allt krystat och oengagerande, till och med lite gubbigt, så jag lyssnade till slut bara med ena örat. Boken däremot, som jag redan sagt, OJOJOJ va fin och fantastisk. Hemmingsson sa själv att titeln blivit självklar när Google frågat henne: Menar du Dina vackra ögon?, när hon satt och spånade. -Nä, jag menar MINA vackra ögon. Och så fick det bli namnet. Gå och köp vänner, ni kommer INTE att bli besvikna (även om vissa delar publicerats i tidningar innan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *