Fest för Välkommen hem

Begåvade Johanna Lindbäck släppte loss sin femte (5!) roman ikväll. Välkommen hem heter den och har Luleåflickan Sara i huvudrollen.  Efter ett år på en skola i London kommer Sara nu hem. Och där är väl allt som vanligt, eller?

På bilden här bredvid berättar Johanna om sin bok och om sin skrivgrupp – sin salong! Trots att jag satt djupt nedsjunken i en soffa lyckades jag kravla mig upp för att köpa boken och få den signerad. Jag köpte två böcker förresten, en till mig själv och en till Agnes som snart också är en gymnasietjej. Sen jag kom hem från festen har jag  hunnit läsa dryga tio sidor och romanen verkar som vanligt välskriven, rapp i dialogen och med  fint gestaltade karaktärer. Bra jobbat, Johanna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *