Tävling: Blå skymning

I Ett år av magiskt tänkande berättade Joan Didion om året efter att hennes man avlidit.  Redan då var deras dotter sjuk och dog en tid senare. Med den utgångspunkten skriver Didion Blå skymning som jag nu börjar läsa. Jag har två exemplar så vill du göra mig sällskap?  Berätta då vem som spelade berättarjaget i teateruppsättningen av Ett år av magiskt tänkande i Stockholm förra året.

Gör det  i ett mejl till mig så lottar jag ut den bland er som svarat rätt senast i morgon söndag klockan 12.00.

Tävlingen är nu avslutad. Tack för alla svar! Harriet Norberg valdes av slumpgeneratorn. Hoppas vi hörs när vi båda har läst klart. Ingela Olsson är det rätta svaret.  Hon gör en fantastisk föreställning på teater Galeasen. Sista gången ikväll och tyvärr utsålt.

Ett svar på ”Tävling: Blå skymning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *