Stora ljudbokspriset 2016

Eftersom jag är en inbiten ”läslyssnare” med ganska bestämda åsikter om hur en ljudbok läses bäst blev jag överförtjust då tre av mina favoritinläsare belönades med stora ljudbokspriset.

21420[1]I deckarkategorin vann ljudboken Hämnaren av Dan Buthler och Dag Öhrlund inläst av Stefan Sauk. Trots att jag är tveksam till att författarduon skriver vidare på serien om Christopher Silfverbielke kan jag inte låta bli att glädjas över att Stefan Sauk belönats för just denna serie. Läs om min förtjusning över Sauk här.

27988[1]

I barn & ungdomskategorin belönades ljudboken När hundarna kommer av Jessica Schiefauer, inläst av Viktor Åkerblom. Gillar Viktors inläsningar jättemycket även om jag ännu inte hunnit med just denna titel ännu.

 

23909[1]Bästa skönlitterära ljudbok blev Livet efter dig av Jojo Moyes inläst av Gunilla Leining som seglat upp på min inläsartopp med att antal utmärkta insatser under det gångna året.

 

Gör som jag och många med mig, läslyssna och njut!

6 svar på ”Stora ljudbokspriset 2016”

  1. Sauk är en ljudboksstjärna, de övriga två har jag faktiskt inte lyssnat till ännu. Men jag blev givetvis sugen på att göra det snarast. Tyvärr vann inte en av mina nya favoriter, Mattias Linderoth. Prova honom, i t ex Alibi AB eller I väntan på Doggo.

    1. Gillar Mattias Linderoths jättemycket och jag gillar stöld av babian jättemycket, värdig vinnare den med.

  2. Vad roligt att du också gillar Mattias Linderoth! Lyssnade på en annan ny stjärna för mig. Karin … vänta … Bergqvist. Jättebra uppläsning. Sju dagar kvar att leva. Fantastisk bok det med. En reportagebok. Om dödsstraff. I USA. Lyssna!

    1. Är dessvärre rädd att läsa sju dagar kvar att leva, dödsstraff skrämmer skiten ur mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *