Andra träffen – vi diskuterar Hungerflickan tillsammans med Hillevi Wahl

Andra träffen ägde rum på självaste Bokbytardagen. Boken vi läst var Hungerflickan och författaren Hillevi Wahl gjorde oss äran att komma och diskutera boken med oss. Modigt!

Foto: Anna Toss
Foto: Anna Toss

Eftersom vi inte var så många på träffen blev det ett väldigt intimt snack där Hillevi Wahl berättade hur hon kommit fram till att hon skulle skriva boken. Det var förläggaren som tyckte att den sidan i Hillevi Wahls tidigare bok Kärleksbarnet som handlade om hennes ätstörningar var så bra att det kunde utvecklas till en hel bok och så blev det.

Foto: Anna Toss
Foto: Anna Toss

Det har varit mycket fokus på just ätstörningar när boken har diskuterats och recenserats bland bokbloggar och tidningar. Något som inte fått samma fokus är den pappalängtan som huvudkaraktären Irmeli har i boken. Det kom vår frukostträff att handla om och det blev jättespännande, modiga och öppna diskussioner kring pappor och fäder och våra relationer med dem.

Breakfast Book Club tackar Hillevi Wahl för att hon kom till träffen och hoppas på fler spännande författarmöten framöver.

Eftersom det var Stora Bokbytardagen avslutades träffen med lite bokbyte deltagarna emellan.

Ett svar på ”Andra träffen – vi diskuterar Hungerflickan tillsammans med Hillevi Wahl”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *