Yourlife-mingel

Ikväll var en drös bloggare, kändisar, journalister och annat löst folk inbjudna till Historiska muséeet för smygläsning av nya magasinet YourLife som har premiär imorgon. Jag gick dit med med författaren och mångsysslaren Sandra Löv men träffade ganska snart Karin från En bokcirkel för alla och Jessica från Bokhora.

Sandra Löv och Petra Jankov Picha Foto: Jenny Ekedahl, Skugge&Co

Vi fick snittar, bubbel och juice och fick lyssna på när chefredaktör Carina Nunstedt intervjuade bland andra Carina Berg som är omslagsflicka och ursnygga Louise Boije af Gennäs som är aktuell med ny bok efter tio år. Dessutom fick vi höra lite om hur duon bakom Lars Kepler jobbar och smygtitta i den nya tidskriften som finns i butik från imorgon, tisdag.

Louise Boije af GennäsFoto: Jenny Ekedahl, Skugge&Co

Just Louise Boije af Gennäs nya bok Högre än alla himlar är jag jättesugen på. Jag har läst nästan allt hon skrev på 90-talet och gillade jättemycket.

Foto: Jenny Ekedahl, Skugge&Co

Nya tidskriften kändes fräsch i formen. Inte för liten och inte för stor och kändes tjock och lyxig utan att vara allt för tung och proppad med annonser. Innehållet har jag inte hunnit titta på ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *