Blairs memoarer på rea-rea

På brittiska bokhandelskedjan WH Smith kan man köpa  Tony Blairs memoarer för bara 9.30 pund, istället för rekommenderade 25. Boken A journey som inte legat många timmar på bokborden, spås bli en bestseller utöver det vanliga. Men vem trodde att den skulle säljas ut för mindre än halva priset till och med första försäljningsdagen?  Butikskedjans ansvariga går inte att nå när  Telegraph vill veta hur det kommer sig. Lite spännande är det i alla fall, oavsett om det är ett försäljningsknep eller en politisk aktion. Det är mycket att tänka på eftersom Blair lovat att skänka stora delar av intäkterna för boken till Royal British legion, en organisation för brittiska krigsveteraner.

A journey kommer på svenska den 5 november med titeln Mitt liv, min resa (Albert Bonniers förlag).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *