Måste bara

Jag måste bara säga det. Alla kan verkligen inte läsa in ljudböcker på ett tillfredsställande sätt. Har just lyssnat klart på Johan Theorins Blodläge, som Magnus Krepper läst in. Inte i min smak alls. Jag har verkligen ingenting emot Krepper som skådespelare, men som inläsare av ljudbok gör hans sig inte. Det är något med intonationen och inlevelsen som känns fel. Blodläge är inte heller en speciellt spännande deckare, men Ölandsbilderna är fina, och Theorins tanke med årstiderna som tema gillar jag. Men nu är inte detta en recension, utan ett ”måste-bara-säga-det-inlägg”.

Ps. Som inläsare gillar jag bland andra  Marika Lagercrantz och Peter Andersson. Ds.

2 svar på ”Måste bara”

 1. Lustigt, jag älskade att läsa Patti Smiths bok Just kids men Marika L:s inläsning var så fel så fel för mig. Ingenting stämde, hon var så långt från det jag upplevde i texten – och som du säger med Theorininläsningen – det var något med intonationen som störde mig så jag slutade lyssna.

 2. Åh va spännande! Just kids är en riktig skatt för mig, så tack för
  tipset, då ska jag inte lyssna på den också, som jag tänkt, just för
  att det är Lagercrantz som läser. Spännande ändå, måste komma på vilka
  hon har läst som jag har gillat. jaja, tack för tipset hur som helst.

  Johanna

  Den 1 september 2010 15:00 skrev Disqus <>:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *