Karaktär?


En bokcirkel för alla bloggar om sin dåliga karaktär. Om att gå förbi Pocketshop utan att gå in men sen beställa böcker via Bokus iPhone-app.

Här är det inte mycket bättre. Hann bara hem från Bokmässan med väskan full innan jag satte mig och beställde böcker från AdLibris.

Just nu väntar jag på Gudrun Abascals Att föda, Ann Söderlunds Men vi knullar ju ändå inte och en överaskning jag ska skicka till min bloggkollega i Buenos Aires. Den är än så länge hemlig.

3 svar på ”Karaktär?”

  1. Trams! Inte alls dlåig karaktär! Du bara sparade en del inköp som du inte gjorde på mässan till efteråt…;) Jag har gjort lite det samma… vissa saker hittade jag itne på mässan, andra saker tycktej ag var ruskigt dyra och får nog hoppa ner i en inkorg istället snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *