Serbisk bokmässa med svenskt tema

Just nu pågår den serbiska bokmässan för fullt. Temat är Sverige. Mängder med svenska författare är på plats som Maria Sveland, Gellert Tamas, Carl-Johan Vallgren, Ulf Stark, Pernilla Stalfelt och tv-personligheten Jovan Radomir med flera.

Dessutom står Kitty Crowther listad som svensk gäst vilket förvirrade mig enormt eftersom hon mig veterligen är fransk.

Medarrangör är Svenska ambassaden och här kan man läsa mer om festivalen på engelska. Självklart har man piffat upp texten med prickar över A och O och S (!) så det ska se svenskt ut men blir helt galet när man läser.

Kolla in Vöices fröm Sweden här.

0 svar på ”Serbisk bokmässa med svenskt tema”

  1. Kul. De verkar gilla Ö. 🙂

    Jag har för mig att Kitty Crowther har en svensk förälder, men inte är svensktalande. Jag hörde ett radioprogram om henne och det var något med att hon var hörselskadad (t.o.m. döv?) och inte pratade alls under de första åren av sitt liv, och sedan blev det för mycket att lära sig flera språk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *