Ut-och-gå-längtan

Jag lyssnar nu på Yvonne Hirdmans Den röda grevinnan när jag tar mina dagliga promenader. Och åh vad jag tycker om den. Hirdman läser själv historien om sin mormor, mamma och det olikfärgade Europa som familjen tagit sig igenom och präglats så av. Om det inte vore för att det redan är släktforskat på alla möjliga håll i min släkt skulle boken få mig att genast sätta tänderna i just det. Nu längtar jag istället till nästa promenad, till nästa stund med Hirdmans berättarsugna röst i lurarna.

0 svar på ”Ut-och-gå-längtan”

 1. Behöver också en promenadmotiverare, men brukar vara så kass på att lyssna. Kanske kan det funka bättre när det inte är skönlitterärt. Vill i alla fall läsa den på något sätt.

 2. Jag tycker att Hirdman läser väldigt personligt och fint. Men.. jag är ju
  redan såld så.

  Johanna

  Den 4 november 2010 13:44 skrev Disqus <>
  :

 3. Visst är det en underbar bok som dessutom fungerar utomordentligt som ljudbok. Hoppas du får chans till många och långa promenader framöver 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *