Bokmässeambassadörer – det är vi!

Johanna och jag på Breakfast Book Club kan nu stolt meddela att vi är en av femton utvalda bokbloggare att få vara bokmässeambassadörer i bloggvärlden inför bokmässan 2011. Vi kommer göra vårt yttersta för att bevaka mässan och bokvärlden, både innan, under och efter mässan.

Några andra som också blivit utvalda är Lyrans noblesser, En bokcirkel för alla, Böcker, böcker, böcker, Enligt O, Hellre barfota än boklös med flera.

Ett givet bloggtema blir ju tyskspråkig litteratur som är temat för bokmässan nästa år. Det blir inget läsande på originalspråk för min del tyvärr. Fyra år med tyska i skolan och jag kan ändå bara en handfull ord men jag ska självklart försöka läsa in mig. Har ju nästan ett år på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *