Testar Thomas Bernhard

Känslan kan nästan liknas vid lycka, när jag hittade Thomas Bernhards Undergångaren i bokhyllan. Måste ha varit en av de som vår polare Jakob lämnade. På svenska dessutom. Och tyskspråkig i original. Passar mycket bra.  Så japp, min första Bernhard ska alltså läsas nu, börjar att ta med den i badet, den bästa platsen att läsa.

0 svar på ”Testar Thomas Bernhard”

  1. Det ska bli spännande att höra vad du tycker om den! Jag har haft T Bernard på min att-läsa-lista i tjugo år snart, men aldrig kommit mig för. Börjar väl bli dags att ändra på det …

  2. Haha, ja, kanske börjar det bli dags. Jag är strax klar, så snart kommer
    utlåtande.
    Johanna

    Den 30 november 2010 22:10 skrev Disqus <

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *