Halvtidsavstämning

Läser Uwe Timms Upptäckten av currywursten nu och måste säga att jag får mersmak. Lik känslan som Bokbabbel beskrev härom dagen, vill jag nu nästan sluka boken hel för att den både är lättläst och smakar så bra. Jag vill redan med halva boken kvar påbörja Timms senaste bok (den fjärde på svenska), I skuggan av min bror. Det är något med skröne-formen som tilltalar, tror jag. Har ungefär samma känsla nu som jag hade när jag läste Klas Östergrens Gentlemän på gymnasiet. Udda personligheter i för mig ovana miljöer och tider. Det är en annan typ av läslust den triggar, och jag gillar det.

Well, så är det inte heller utan att jag blir sugen på stark välgjord korv, men det har väl mer med min matkärlek att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *