Elsas värld av Sofi Fahrman

För ett år sen läste jag Elsas mode av Sofi Farhman, första boken om modebloggaren Elsa som gör kometkarriär i modevärlden med sn blogg Elsas mode. Tyckte boken var rar, spännande och rolig och såg fram emot uppföljaren Elsas värld. Nu har Elsa fått kontrakt med den stora kvällstidningen Bladet och ska få åka till New York Fashion Week.

Tyvärr slutar det vara spännande där. Det som var kul i första boken blir bara slapstick och plumpt i andra boken. Elsa gör bort sig stup i kvarten men istället för att röras med henne så blir jag bara irriterad på hur korkad hon är. I första boken var hon lite street smart som jag minns det men nu har hon förvandlats till en stupid blonde.

Och så händer det ingenting. Efter drygt halva boken väntar jag fortfarande på någonslags handling men det kommer inte. Jag är väldigt nära att ge upp….Den här boken kommer inte gå till historien.

Lite roligt är det med all namedropping från mode- och bloggvärlden, men thats about it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *