Kommande träffar (uppdaterad)

Nu är det många roliga träffar på gång.

Den 17 mars ses vi på Vetekatten och diskuterar Utrensning av Sofi Oksanen. En roman som det finns mycket att säga om. Välskriven och spännande och jag lär mig massor om vårt grannland som jag inte visste sen innan. Gripande dessutom. Boken kom trea när bokbloggarna röstade fram 2010 års bokbloggarnas litteraturpris.

Den 27 mars är det premiär för Breakfast Book Clubs första brunchträff. Den arrangerar vi tillsammans med Enbokcirkelföralla. Tanken är att vi ska försöka köra brunchträffar varannan eller var tredje månad ungefär i fortsättningen. Temat för denna träff är akaporr, litterära skildringar som utspelar sig på internatskolor och boken vi läst och diskuterar är Ränderna går aldrig ur av Agnes Hellström.

Och 28 april tar vi oss an Spill. Romanen av Sigrid Combüchen som vann förra årets Augustpris i kategorin bästa skönlitteratur. Denna gång firar vi också att Breakfast Book Club funnits i ett helt år.

19 maj är det inte bara Stora bokbytardagen utan också frukostcirkel med Lukas Moodyssons nya roman Döden & co. En bok om döden och faderskärlek.

22 maj är det dags för den andra brunchträffen. Denna gång med tema ungdomsklassiker och vi pratar om boken Agnes Cecilia av Maria Gripe och visar upp våra egna ungdomsfavoriter.

Om du inte redan är medlem i Breakfast Book Club på Facebook? Bli det genast! Då missar du ingen information om träffarna. Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *