Bokjuryn

Dotterns dagis har varit med och röstat fram böcker i årets version av Bokjuryn. Det är ett projekt som röstar fram de bästa barn- och ungdomsböckerna från 2010. Det har gått till så att vårt lokala bibliotek har varit och lämnat alla bokjury-böcker till dagiset som de sedan sett till att läsa tillsammans med barnen flera gånger under vintern som varit. Så i torsdags kom personal från biblioteket och hjälpte till med omröstningen så att det skulle gå till efter Bokjuryns alla regler.

De två böcker som vann på dotterns avdelning var Lilla Åsnan törs visst av Rindert Kromhout och Jag är inte sömnig av Jonathan Allen. Ska bli kul att se om de är med bland de mest populära när hela omröstningen är klar 13 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *