TÄVLING: Vinn Sofie Sarenbrants båda böcker

Vi lottar ut Vecka 36 och Istället för dig av Sofie Sarenbrant i dagens sista tävling. Böckerna handlar om Agnes som försvinner spårlöst när hon är höggravid.

Sofie Sarenbrant jobbar annars som hälsoredaktör på tidningen Amelia. För att vinna boken vill vi att du ger ditt bästa hälsotips i kommentarerna. Ni har till på tisdag 26e april på er.

Det här är ett inlägg i vårt tema: Böcker som inspirerat oss med anledning av Världsbokdagen, 23 april.


0 svar på ”TÄVLING: Vinn Sofie Sarenbrants båda böcker”

  1. Mitt bästa hälsotips är stavgång med Mp3:n ladda med en ljudbok som sällskap. Jag får motion och frisk luft samtidigt som jag kan lyssna på en bra bok!! Finns ingen bättre kombination.

  2. Jag kör Yoga för att varva ner, det är både harmoniskt och bra träning. Man kan dessutom utföra yoga var man än är och vare sig om man har en timme eller fem minuter till godo.

  3. Det finns bara en riktigt lyckad väg till god hälsa – att röra på sig, äta bra balanserad mat och vila ordentligt. Det viktigaste är att man gör det hela på ett sätt som man tycker är roligt! Man väljer en rolig aktiv aktivitet, man hittar mat som man älskar som man balanserar på ett bra sätt, och ser till att man sover de timmar kroppen behöver. Det finns inga långsiktiga genvägar. Bara ett aktivt val på hur man vill leva sitt liv på bästa sätt!

  4. Hälsa är så mångbottnat men för mig är det äta regelbundet och mångsidigt (i livets kostcirkel ingår även godsaker i lagom mängd), sova tillräckligt, rör på dig men med något som du tycker är roligt, umgås med personer du tycker om, ta dig tid för återhämtning och inspiration men se också till att hämta energi från saker som inspirerar dig. Odla dina drömmar och känn efter vad din kropp och själ behöver så har du en härlig hälsas trädgård att skörda frukterna från.

    /Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *