Stress i midsommartid

Jag är just nu inne i en period som är obeskrivligt stressig. Tiden jagar mig verkligen och varje gång jag sluter ögonen dyker en glömd eller kanske förträngd uppgift upp i huvudet. Att ha böcker väntande på en i högar ger inte direkt upphov till negativ stress. I alla fall inte samma som högar av arbetsuppgifter som alla har en deadline som snabbt närmar sig. Hur som helst har de där högar med böcker gjort mig nästan negativt stressad den senaste tiden. Jag kan liksom inte ta mig för dom. Istället har jag vilat hjärnan med tv-serier och tidningar. Eftersom jag dessutom jobbar på ett magasin känns det dessutom som att jag jobbar lite när jag förkovrar mig i den världen. Nu till midsommar tänker jag kanske i alla fall hänge mig åt en bok på lediga stunder. Har inte bestämt mig för vilken ännu dock. Kan ni rekommendera någon? Den får gärna vara snabbläst och engagerande, absolut inte sorglig. Nå, kära vänner, har ni tips att bjussa på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *