Vi blir fler…

Breakfast Book Club kan idag stolt presentera vår nya skribent. Säkerligen är hon inte obekant för de flesta. Hon är en erfaren bokbloggerska med sina sex år bakom sig på Ooof bok. Varmt välkommen säger vi till Ann-Sofie Lindholm som från och med nu bloggar här på Breakfast Book Club tillsammans med Johanna Broman och Petra Jankov Picha.

Hej Ann-Sofie! Varmt välkommen som bloggare på BBC! Vem är du?

Tack! Jag bor med min familj i Stockholm, så nära sjön att jag kan spotta i den om jag tar i. Det gör jag oftare än man kan tro, faktiskt. Jag har gröna ögon och mitt hår är mörkbrunt, ljusbrunt och grått. De gråa håren har jag fått av både erfarenhet och ålder.

Vad har du för relation till Breakfast Book Club?

Jag har ändrat ett ”ja, jag kommer” till ett” nej, jag kommer inte” på BBCs faceboksida. Jag har också ändrat ett nej till ett ja. Och jag har försovit mig endast en gång. Men annars har jag varit med om ganska många frukostklubbar trots den tidiga timmen. Här lärde jag känna Petra och Johanna och tänkte så här: det skulle vara väldigt roligt att blogga tillsammans med dem. Och nu är jag här! Det är lite som att ställa in sitt inte helt polerade skrivbord från OOOF bok i BBC:s lokaler. Spännande, roligt och lite läskigt. Tar ni till exempel kafferast?

Vad kommer vi få läsa av dig i höst?

Jag fortsätter att skriva om två saker. Böcker som jag läser och böcker som jag läser när jag reser. Jag tror minsann att både Berlin, Istanbul och Bryssel kan komma att besökas.  Bland höstens nya böcker vill jag absolut läsa Måns Wadensjös ABC-staden, Marilyn Monroes Fragment och Madeleine Hesserus Staden utan kvinnor.

Hur läser du helst?

Eftersom jag älskar att resa så är bästa platsen att läsa i en lämplig farkost (flyg, tåg, bil, båt men inte på cykel). Jag är också en ivirg anhängare av promenadläsning.

Varmt välkommen! Det är bara att börja…

8 svar på ”Vi blir fler…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *