Lookibooki

För tre veckor sedan var vi inbjudna till wärdshuset Ulla Winbladh på Djurgården, för att få veta mer om pekbokstjänsten Lookibooki. Grundarna, Kim Dahlin och Daniel Johansson, var så klart på plats och gav oss bakgrunden till Lookibooki och hur arbetet med tjänsten utvecklats. Förutom information bjöds vi också på magiska snittar, fint bubbel och musik av Anna Maria Espinosa.

Lookibooki går ut på att göra sin egen pekbok, med egna bilder och egen text. Bladen är tjocka precis som det ska vara i en pekbok och storleken på färdig bok är lätt att hålla i handen för ett barn. Tanken är att den som vill, ska kunna göra sitt eget fotoalbum på ett enkelt smidigt sätt. Framför allt är idén grundad ur behovet att barn med familj, bonusfamilj, extraföräldrar, platssyskon och och mor- och farföräldrar i olika delar av världen, ska kunna bära med sig alla kära vart det än går. I dag ser det ut på ett annat sätt än det gjorde för tjugo år sedan. Det räcker inte med en sida familj och bästa vänner att hänga i plastfickan på dagis. Det behövs en bok. En fin och kärleksfylld bok.

Tanken är bra tycker jag. Resultatet är inte lika bra. Nä, det blir liksom inte så fantastiskt som jag önskat. Mallarna är för få och för tråkiga i formen. Möjligheten att vara så personlig som jag skulle önska är inte många. Egentligen känns bladens tjocklek som det enda som är unikt för LookiBooki. Men vill man göra en fotobok till en barnkompis är den här tjänsten så klart ett alternativ. Ett helt ok sådant.

TYVÄRR ÄR RABATTKODERNA NU HELT SLUT!

Vi har ett gäng rabattkoder för dig som vill prova tjänsten! Hugg en kod här:

uaV9AQ för 20% rabatt

TiqUDW för 10% rabatt

2DENgj för 10% rabatt

ckt6d8 för 10% rabatt

sXPJxG för 10% rabatt

Först till kvarn! Berätta gärna i kommentarsfältet om du använder en kod och vilken.

5 svar på ”Lookibooki”

  1. Perfekt! Jag tog uaV9AQ-koden till en doppresentsbok. Tackar!

    (för övrigt instämmer jag angående mallen – alldeles för fyrkantig!)

  2. Hej! Hittade hit via google-sökning och lånade rabattkoden ckt6d8 till att göra en bok i 1-årspresent till min dotter! Tack för det! /Jennifer.

  3. Hej! Jag har använt ”TiqUDW” för att göra en ettårspresent med familjebilder till min son. Tack!

  4. Jag tog 2DENgj och använder den till en dop present till brorsbarnet! KOmmer bli kanon, tack!!

  5. Hej! Tog den sista koden (sXPJxG) för att beställa en 1-årspresent till vår dotter.
    Tackar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *