Hejdå Johanna…

För ett och ett halvt år så pratade Johanna och jag om att starta den här bloggen, det var i samband med att vi började frukostbokcirkla om mornarna. Jag var trött på min dåvarande bokblogg (En annan sida) och Johanna var sugen på att börja blogga. Hon var då i Buenos Aires och jag i Stockholm.

Sen har året gått och det har varit en fröjd att blogga med Johanna! Planera, filosofera och diskutera tillsammans med någon annan har varit toppen och fantastiskt för kreativiteten.  I slutet av sommaren fick vi sällskap av bästa Ann-Sofie som klev in med förnyad energi och härliga idéer på förbättringar på bloggen som vi kommer få se senare i höst.

Men nu är det dags för Johanna att gå vidare och sluta blogga här. Vi gratulerar Johanna till hennes nya jobb som redaktör på Amelia och lycka till!

Vi kommer sakna dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *