Det bästa från mässan….

Dags att summera, knyta ihop säcken och framför allt följa upp alla kontakter man skaffade sig på mässan.

Ann-Sofies bästa från Bokmässan i år var samtalet mellan Nils Uddenberg och Owe Wikström som diskuterade huruvida man kunde förstå människans psyke utan att också förstå hennes förhållande till existentiella frågor. Eller ett annat bästa men i en annan klass var förstås när DE, de älskande köade upp för att få tio sekunder med Ulf Lundell!

Mitt bästa (Petra) var diskussionen om kvinnlig rösträtt med Birgitta Ohlsson (fp) och Barbro Hedvall, författare till boken Vår rättmätiga plats. En mycket givande och trevlig diskussion om de pionjärer som såg till att även kvinnor fick börja rösta 1921. Jag har bloggat om det på makthavare.se; 90 år sen kvinnor fick rösträtt. Där har jag också skrivit lite om försöken att lansera e-boken på mässan; Vem driver e-boksutgivningen i Sverige idag?

Och tack fina fina bokmässan för bokbloggarrummet och den fria uppkopplingen. Rummet var en oas och linan räddningen för oss bokbloggare! Tack och tack!

PS: En annan bästa var ju också att Karin pratade om vår bok Konsten att bokblogga i radio hos Lotta Bromé och att boken blev utsedd till månadens boktips där och att vi sålde slut på alla ex vi hade med oss efter det seminarium vi höll om bokbloggande.

0 svar på ”Det bästa från mässan….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *