Dags för jul-läsning

21 december. Det är då som Dash går och drar på bokhandeln Strand i New York och hittar den röda moleskine-boken där någon skriver mystiska meddelanden som kräver handling och svar. När jag förra året läste denna bok på engelska ville jag omedelbart:

1. Skriva gåtfulla meddelanden i den  (förvisso svarta, but anyway) Moleskine-bok jag skaffat samma dag.

2. Lägga ut skrivboken på lämplig plats på Hedengrens bokhandel och se vad som händer.

3. Boka julresa til NewYork.

Jag gjorde inget av sakerna. Dumt. I alla fall bestämde jag mig för att läsa om Dash och Lilys utmaningsbok i alldeles rätt lästakt för julstämningens skull. Så det gör jag nu!  Startsträckan till julafton är ovanligt kort i år så jag läser dessutom två andra julromaner Home for Christmas och Miracle in Regent Street för att förlänga julen lite.

God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *