It’s gonna be love, it’s gonna be great

Petra tipsar om parlören och jag håller med: ett bra stycke bok! Biter även på den som inte är en romantiker, skriver förlaget. I min brevlåda har Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon dykt upp. Inklusive hjärtan-godis som jag omedelbart tuggade i mig. Ännu har jag inte börjat på boken, men en kärleksbok som passar den 14 februari är det definitivt!

I Resten får du räkna ut själv handlar det om Cupid Day, fredagen före Alla hjärtans dag och rosor ska delas ut på skolan, hemliga och ohemliga och den som får flest blommor är väl ändå den som räknas, eller hur? Mer om den här romanen i slutet av veckan. Vi ska prata om den på torsdag hos BonnierCarlsen.

En tredje bok hinner jag med innan jag rusar ut och köper röda rosor till min make: Hoppa hage av Julio Cortazar. Kanske inte en gelehjärtan-bok men en enastående fantastisk roman där kärlek är en förtärande del.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *