Det som varit och det som kommer

Dagarna som gick…

Hela helgen har tillbringats på landet. Grillmat och kaffe varvades med  städning och läsning. Inte i vilstol utomhus förrän igår men då och då i en dito inomhus. Jag har läst och läst klart inte mindre än fem böcker.  Friheten förde oss hit till exempel. Och Känslan av ett slut, fredagens frukostbok.

…och dagarna som kommer…

Det är trevliga bokträffar i maj.  I onsdags var vi hos Kalla kulor som presenterade höstens utgivning. På tisdag går vi på pocketmingel hos Månpocket och Bonnierpocket. På torsdag pratar vi med Mehmet Murat Somer, författare till Profetmorden, boken som är bokcirkelbok på Prosa&Marmelad. På lördag går vi på hundraårskalas. Det är förstås ingen bokträff. Men roligt ändå!

…och böckerna jag läser…

Med fem avslutade kan jag börja på lika många nya!  I alla fall  Jakten på Venus. Och i Wienerwald står träden kvar. Och Allt jag säger är sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *