Nominera till Bokbloggarnas litteraturpris!

Nu är det fritt fram att börja nominera till Bokbloggarnas litteraturpris 2012. Alla som har en blogg som skriver om böcker ibland får nominera hur många titlar man vill. De 10-15 titlar som fått flest nomineringar går vidare till en omröstning där de som nominerade förra året agerar jury!

Maila dina nomineringar till pjp@breakfastbookclub.se. För att en nominering ska vara giltig så ska boken vara utgiven på svenska under 2012. Skicka med författarens namn, titel och din e-postadress och vilken blogg du representerar. När du nominerar i år – blir du automatiskt med som jury nästa år. Årets jurymedlemmar kan självklart även vara med och nominera även i år. Deadline för nomineringar är 31 december 2012.

Bokbloggarnas litteraturpris instiftades hösten 2010 av bokbloggen Breakfast Book Club. Vi tyckte att det saknades ett litteraturpris i den flora som redan finns. Nu är det dags att för tredje året i rad dela ut priset till en av bokbloggarna omtyckt bok som getts ut under 2012.

Bokbloggarnas litteraturpris hittar du även här. Gilla oss också gärna på Facebook.

2 svar på ”Nominera till Bokbloggarnas litteraturpris!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *