Dagboksnewbie, nån?

Jag skriver introspektiva betraktelser sedan barnsben. Jag vet nästan alltid vad jag ska skriva. Eller det vet jag inte men så fort jag sätter pennan mot pappret skriver jag. Det har aldrig varit några problem. Jag läser också gärna andras dagböcker. Det finns något rytmiskt i de där daterade texterna. (Därvidlag avviker jag själv dock. Daterar aldrig en bokstav i skrivböckerna.)

Men det finns de som vill skriva dagbok eller personliga anteckningar men inte har någon aning om vad de ska skriva. Till denna  skaras undsättning rycker nu Sara Starkström ut. I en helt fantastiskt ambitiös och smart bok ges skrivhjälp för 100 dagar med hjälp av daglistor av 3 favoriter.

Boken är pedagogiskt upplagd. De första dagarna har författaren själv fyllt i sina anteckningar till gagn och inspiration för den ovane. Sedan får man klara sig med hjälp av ledorden: Datum, veckodag och så ett dagtema. Ledorden är fint handtecknade och så är det bara att fylla i. Som bonus finns klotter!

Lista din dag. Sara Starkström. Utigven  av Nicotext 2012

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *