Visbydagar

Hur jag än anstränger mig kan jag inte komma på något fult i Visby.

Svisbyå skrev jag för ett år sedan. Så skriver jag varenda gång jag är här. Vinterdagar, höstdagar och vårdagar. Alltid fint. (Om somrarna är jag sällan här). Den här gången har vi ett stort hus att traska runt i. Många rum och flera våningar med havsutsikt.

En dag sitter jag nere på högskolan, som numera är Uppsala universitet, och diskuterar Primo Levis Är detta en människa? Det är så intressant. Bilden här bredvid är från skolan.

Det är en av veckans två bokliga aktiviteter. Det andra var att jag läste ut Sanningen. Den började jag på i Tromsö för ett halvår sedan. Så lång tid har jag aldrig tagit på mig för att läsa en bra bok. Jag ska berätta varför senare.

I övrigt sitter jag  mycket i huset, vid min dator och skriver och skriver om. En lärobok som kommer i vår. Plus talar med valda delar av Alla Mina Barn. Det är trevligast.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *