Hälsningar från bokhyllan #blogg 100

Jag för en viss kamp mot böckerna. Det som för tio år sedan var ett bibliotek på tusentals böcker är numera en hanterbar mängd böcker på knappa tusen. Den 22 augusti 2009 var 40 hyllmeter bokhylla färdigbetsad och installerad. Men trots min minimalistiska ambition är hyllan den 1 mars 2014  osedvanligt full igen. Här förvaras ganska många böcker. Sådana jag har läst och som ska transporteras vidare till vänner och bekanta*. Här finns också böckerna jag ska läsa snart.

Snart – detta relativa begrepp. Idag har jag städat och hittat mängder med trevliga böcker som jag nästan glömt bort att jag snart skulle läsa.

Kanske klarar jag att låta dem säga hej och bli boktips och vara min grej i  blogg 100.

—-

*I sällsynta fall till de många långa hyllorna i vardagsrummet. Där är det ordentligt sorterade från A-Ö numera. Här hittar man sådant som jag har läst och gillat och sådant som jag ska läsa innan jag dör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *