BookADay – 13

Bok som får mig att skratta (Makes me laugh)

Ann-Sofie: Jag hävdar ju (näe, inte längre förresten) att jag inte gillar roliga böcker. Men det gör jag. Den roligaste jag vet är E av Matt Beaumont.

Maggan: Marian Keyes böcker om de fem systrarna Walsh. Finns en bok om varje syster. Den mest kända är nog Vattenmelonen.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

4 svar på ”BookADay – 13”

  1. Det här är ett antikvariatsfynd, tjock och välläst: Sagor för barn över 18 år av Tage Danielsson. Lika mycket som leendet sprider sig, när jag bläddrar och läser en bit känns sorgen över att Tage gick bort alldeles för tidigt.

  2. Kul att du också gillar E av Beaumont, Ann-Sofie. Vet ingen annan som läst den. Jag har The e before christmas och e2 plus tre till av honom! Hojta om du vill låna. Gillade dock INTE Where there’s a will. Kämpade, men nä, det gick inte.

    Inser att jag inom loppet av fem minuter har gjort tre inlägg här där jag skriver om böcker jag inte läst ut … Jag läser faktiskt ut fler än inte, men jag har inte lust att slösa dyrbara läsminuter på sådant som jag inte ger mig något av en eller annan anledning.

    Over and out for tonight – promise!

  3. Då skriver jag på och skriver upp att jag ska ta med e2 till nästa bokfrukost på Vetejamaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *