BookADay – 19

 Kan fortfarande inte sluta prata om den (Still can´t stop talking about it)

Ann-Sofie: ”Men har du läst Stoner?” Min fras under hela sommaren.

Maggan: Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. En hjärteknipande och vacker roman om två kvinnor i Afghanistan. Förmedlar kärlek, nutidshistoria, solidaritet och feminism. Hosseini har tillägnat boken till Afghanistans kvinnor. Jag kan mala på i evighet om denna boks djup och förträfflighet och och och…

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

Ett svar på ”BookADay – 19”

  1. ”Vad jag älskade” av Siri Hustvedt är en bok jag aldrig slutar prata om. När den var nyläst gav jag mej inte förrän jag omtalat detta, och betonat bokens förträfflighet naturligtvis, för alla kvinnor på jobbet. Nu väntar jag på Siris senaste. Nån som läst den på engelska?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *