BookADay – 21

Sommarläsning (Summer read)

Ann-Sofie: Nästan all sommarläsning är bra läsning eftersom den så ofta är förenad med solstolen = bästa läsplatsen.  Men jag kan inte peka ut något som Maggan gör.

Maggan: Marjorie Morningstar av Herman Wouk läste jag när jag var på Sicilien sommaren 1984. Har aldrig glömt Marjorie och den unge mannen som var så kär i henne. Tror det var Wouk själv, men jag är inte säker.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

Ett svar på ”BookADay – 21”

  1. En sommar för rätt många år sen var jag helt uppslukad av Hanne-Vibeke Holsts romaner om Therese, Thereses tillstånd, Det verkliga livet och En lycklig kvinna. Det var långt innan hon skrev Kronprinsessan, Drottningoffret,med mera som blev TV-teater med Alexandra Rapaport. Fängslande böcker. Könsrollskonservativa? Måste läsa om dom för att svara på den frågan. Och den tiden tar jag mig nog inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *