BookADay – 25

Läste aldrig ut ( Never finished it)

Ann-Sofie: Många … Jag har en osentimental hållning till böcker. Men en som kan nämnas är Kartor för vilsna älskande avNadeem Aslam. Den har en sådan vacker titel. Men efter två timmars läsning gav jag upp. Ofångad.

Maggan: Arseniktornet av Anne B. Ragde. Fast jag undrar fortfarande hur det gick till slut?

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

3 svar på ”BookADay – 25”

  1. En bok som jag inte har läst ut än (men snart ska det bli) är ”Sörja för de sina”, Kristina Sandbergs del 2 i trilogin om Maj, som var 21 år, nygift och gravid 1938. (Det passade sig inte på den tiden.) Jag älskade ”Att föda ett barn” och slukade även tvåan, men när författaren var på besök i Solna i fjol berättade hon att tvåan slutar med en rejäl cliffhanger. Då sparade jag slutet av ”Sörja för de sina” till denna höst och nu finns även trean, ”Liv till varje pris”, så snart är min lycka fulländad. En del av min förtjusning över Kristina Sandbergs trilogi ligger säkert i att spelplatsen är Övik, strax söder om min hembygd, som jag lämnade när jag var 17.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *