Jullovsläsningen och döden – del 1

bild-16Denna min dramatiska rubrik uppstod när jag började räkna böcker i min jullovsläsning. Alla nedladdade Christmas Chick Lit från Amazon i iPaden i syfte att skapa Christmas spirit och  julfrid börjar nu bli ohälsosamt många. E-böckerna, högen på bilden och det jag inte hann läsa under hösten … Som om jullovet vore 100 dagar långt. Jag måste tänka om…

 

 

Ett svar på ”Jullovsläsningen och döden – del 1”

  1. samma problem, och i ett fall, samma bok i bokhögen, ’Förtvivlade människor’.

    när högen (under snigeltavlan!) känns alltför orealistisk och stressande brukar jag tänka ’minns jag ens vad jag läste förra jullovet? eller ngn annan ledighet, för den delen?’ : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *