Jullovsläsning – bara en kommentar

gran2014Firar ni jul ännu? Min julgran blev påklädd så sent att den får stå där och tindra ett par veckor till. Men jullovet är definitivt över. Jullovs-läsningshögen är dock sannerligen inte tömd. Det blev inte så mycket läst för jag fick glädjas över mycket social samvaro av den där sorten som man inte vill dra sig undan från.

rumJag läste Vi i soffan. Mycket bra och detaljer kommer snart i en egen bloggy. Medan jag låg där tittade jag mellan varven in i mitt fina arbetsrum så när boken var utläst släpade jag mig upp till fåtöljen för att läsa Kvinnorna på stranden efter ett tips från Marie. Så spännande thriller! Gick inte att slita sig. Dora Bruder är också spännande men på ett helt annat sätt. Jag läser den tillsammans med den här webbsidan och Gare d’Austerlitz. Mycket bra kombination.

Nu är det jobb jobb jobb och jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *