Fredagsenkät

Bokbabbel lockar med enkät och när jag skriver det här är det fredagskväll och jag har just konstaterat att mina önskelistor och vill-läsa-listor hos Bokus, Amazon och Goodreads är väldigt långa. Det är fint att läsa de där listorna.

Läser just nu: Vi ses i morgon av Tore Renberg. Jag började för länge sedan men fick pausa av olika skäl. Nu är den snart slut. Bra!
Borde eller skulle vilja läsa just nu: Ja, som sagt. Listorna. Men om jag ska nämna tre böcker jag vill läsa som är på gång är Sara Paborns En eller annan väg. Kommer hos Brombergs snart. Sara Paborn har vi frukostintervjuat och jag har längtat så efter en roman från henne. En annan bok från listorna är Lewismannen av Peter May. Jag läste nyss Svarthuset pga Yttre hebriderna och den uppmanar till att läsa mer (samt åka dit. Marie och jag vet att vi har startat en process som aldrig kan sluta nu när vi varit i Berlin och snart åker till Helsingfors). Den tredje boken är The Cartographer of No Man’s Land av P.S. Duffy. Titeln är mycket lockande och jag skulle så himla gärna ha det yrket på mitt visitkort.
Bok eller annan kulturupplevelse jag mest ser fram emot i vår: Snart presenterar vi Bokbloggarnas litteraturpris. Det tycker jag om. Bokklubbsresan till Helsingfors ser jag fram mot så otroligt mycket! Det ska bli så kul att läsa Kjell Westö och göra en vandring i hans litterära fotspår med en kunnig guide. Och så många ville hänga med! Marie och jag har spänt upp en världskarta och satt upp små gröna bokklubbs-nålar till alla de litterära platser vi vill besöka. Våra fellow bokbloggare finns ju både här och där!
Antal biblioteksböcker hemlånade: Jag skäms för att svara: 0.

Bonusfråga: Så ämnar jag fira Internationella Bokbabbel-dagen 21.5: Vi kommer ju och förskottsfirar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *