Maggan packar sin väska för Dubai och Kapstaden.

256px-Cape_Town_and_Robben_Island_seen_from_Table_Mountain[1]En resedröm är på väg att bli verklighet! Jag ska äntligen resa till Kapstaden!
Jag drömmer om en stad belägen i dramatisk natur, ett vilt hav och pingviner. Jag drömmer om att besöka halvön Cape Point där två världshav möter varandra, Atlanten och Indiska oceanen. Precis som M.L. Stedmans Fyren mellan haven där Indiska oceanen mötte Södra ishavet.
Som vanligt inför en resa till en plats jag drömt om i många år, funderar jag över varför jag egentligen så hett önskar mig dit, men jag brukar förstå precis när jag väl är på plats. Jag har hittills aldrig blivit besviken.

På  vägen till Kapstaden dit ska jag mellanlanda i Dubai och eftersom jag kom ut som skyskrape-nörd i höstas, så förstår ni säkert. Om inte, kolla inlägget om min skyskrape-bok  inköpt i Chicago.

Jag medför naturligtvis en välfylld läsplatta och en telefon fylld med nerladdade ljudböcker. Jag återkommer med detaljer när jag är tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *