Till min hemliga bokvän

Secret Santa och hemliga jultomten, åh vad jag gillar sådant! Barnboksbloggen ordnar Bokbyte Jul där jag har fått en bokvän att skicka julklapp till och någon ska skicka till mig! För att hjälpa till med bokval har jag blivit ombedd att berätta lite om vad jag gillar.

Vilken genre är jag mest förtjust i? EHVJR är min melodi, dvs. En Helt Vanlig Jävla Roman för att använda ett i #boblmaf:s känt uttryck.
Jag är inte svår att ge böcker till för jag gillar mycket. Något jag gärna vill testa är time travel som tema. På svenska finns inte mycket, som jag förstår det, men om du kära bokvän har någon idé så smäll till! Annars lockas jag av allt som har hav, fyr eller tåg som viktig beståndsdel. Eftersom jag i själ och hjärta egentligen är läkare (allmänmedicin) tittar jag på Grey’s anatomy och letar efter motsvarande i romanform. Har ännu inte hittat. Kanske gör du det! Finns det någon genre som jag skyr som pesten? Kanske skräck, för jag är rädd för att bli rädd. Andra språk än svenska? Engelska då, men en pekbok på franska skulle funka. Har jag något emot begagnade böcker? Oh nej, det är superbra!

Övriga frågor: Jag äter allt godis, är inte allergisk, dricker både kaffe och te. Svart är min färg och jag är inte pysslig. Däremot gillar jag hemgjorda armband och vykort/bilder med coola budskap.

Men kära bokvän, bry dig lagom mycket om min boksmak. Jag tycker det blir kul att få ta del av din!

2 svar på ”Till min hemliga bokvän”

  1. Hej! Jag har skickat iväg ett bokpaket till mig, men eftersom det blev bråttom på slutet finns ingen hälsning i det. Här kommer den istället. Jag hoppas att du kanske kan få en liten ledtråd till vem som skickat paketet efter urvalet på böcker. Det är svårt, men det finns en gemensam nämnare. Jag hoppas också att det kommer att bli ny läsning för dig. Njut av läsning och annat och god jul! 🙂
    Din hemliga bokvän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *