20 snabba om sommaren

En sommarenkät kan vi ju inte låta bli. Vi tog den från enligt o. Rött tycker Maggan och blått tycker Ann-Sofie!

Väljer du …

strut eller bägare? Men varför har de så små skedar? Strut, älskar våffelstrutar!

rosévin eller bubbel? Tveklöst. Bubbel kanske…detta är en utomordentligt svår fråga!

Allsång på Skansen eller Lotta på Liseberg? Av tradition, ju. Allsång på Skansen.

hav eller sjö? Sjö är vackert och ombonat, men hav är oändligt. Tycker om att tänka bortom horisonten. Älskar havet, och dess saltmättade vindar. Men oändligt kontra ombonat, det stämmer inte alltid. Vid Öresund som är ett hav kan man faktiskt  kan skymta Danmark på andra sidan, men i Chicago är sjön Lake Michigan oändlig. 

pocket eller e-bok? Minns inte när jag köpte pocket snart. Älskar min kobo. E-bok utan tvekan! Älskar lättheten i att låna böcker från biblioteket med en knapptryckning.

deckare eller feelgood? Gillar båda lika mycket eller lika lite. Feelgood!

fotbolls-EM eller OS? så många kul grenarOS, gillar simhopp, gymnastik, konståkning mm. Vackra sporter.

tegelstenar eller tunnisar? Jag är misstänksam mot böcker som är 400 s. De skulle vara 300 med en bra redaktör. Men böcker över 500 brukar vara ok. Instämmer med föregående talare.

Livet efter dig eller Independence Day 2? Åh!. Ingen aning!

Zlatan eller Ronaldo? Jag håller alltid på Z, oavsett. Boken var bra. Zlatan, vet knappt vem Ronaldo är.

sol eller skugga? Jag älskar sol och hetta. Sol och värme.

film eller tv-serie? Även om jag mest tittar på tv-serier gillar jag allra mest en bra film. Numera ser jag oftast på tv-serier.

blåbär eller hallon? Jag gillar båda, men hallon godast. Blåbär om jag slipper plocka dem själv. De är som förbaskat små.

Bruce Springsteen eller Håkan Hellström? Bruce och jag är så här *pek- och långfilmer korsade*. Bruce Springsteen, jag har varit på fem konserter och fler lär det bli.

originalpocket eller filmomslag? Tveklöst. Original så klart!

nytt eller gammalt? Baserat på min läsning så vinner nytt med 9-0. Varje oläst bok är en ny bok som biblioteken brukar säga.

slalomläsning eller en i taget? Jag kallar det parallell-läsning och älskar det. Parallell, en ljud, en svensk och en engelsk.

Facebook eller Instagram? Svår fråga. Facebook är min trappuppgång, men insta är mitt chambre separée. Gillar att titta på bilder på Instagram. Själv är jag en usel fotograf.

skratta eller gråta? I livet gillar jag förstås mest att skratta, i bokvärlden gillar jag inte att gråta heller men där vill jag verkligen inte skratta i onödan. Skatta?

getingar eller myggor? Hatar båda. Ehhh, hur i all världen tänkte frågeställaren här?

2 svar på ”20 snabba om sommaren”

  1. ”Varje oläst bok är en ny bok som biblioteken brukar säga.” klockrent svar! Håller med om pocketböcker, köper dem sällan numera och jo, man får faktiskt inte hata alla insekter. Det är faktiskt inte alla insekter som är hemska, vissa är jättesnälla och känner sig kränkta över att bli ihopklumpade med alla elakingar. 😉 Kul att läsa era svar.

    1. Haha Linda, nej vi var hårda mot insekterna. Vi gillar ju t ex spindlar och nyckelpigor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *