Brukar du ge bort böcker? undrar Johanna

Och svaret är ja. Jag ger så gott som alltid bort böcker i födelsedagspresent eller julklapp eller gåbortpresent och så vidare. Böcker är ju alltid bra! Men jag ger också bort lästa och fådda böcker så att bokhyllorna ska minska i antal. Jag vill ju inte bo i ett bibliotek längre. Allra bäst är det förstås när jag läst en bok och kan lämna den vidare till någon annan. Men annars är det återvinningsrummet hos kära mamma som gäller. Där finns en bokhylla som man kan ställa böcker i. Jag tror att folk både tar och byter böcker där.

img_1312Just nu svämmar det över med böcker här hemma. Igen. Det är ju mitt liv att titta på och köpa böcker och även om jag helst läser e-böcker så är det inte svårt att gå in på bokhandeln och handla ändå. Mitt läsbord till exempel, där jag skulle sitta och läsa en bok och ha två till som väntade, är fullt och omöjligt att sitta vid.

Nej, det här är inget problem. Det är ett kärt ämne och ett artigt svart till Johanna. Ja, jag brukar ge bort böcker. Och jag ska göra det ännu lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *